Puh. 044 0433390

Torikatu 24, 05800 Hyvinkää

KATSO KARTTA

ryhmäliikunta – viikkokalenteri

 

MAANANTAI

10.00-10.55
Pilates

11.05-11.50
Helppo perus-spinning

 

17.00-17.45
Jalkateräjumppa

17.50-18.45
Pilates

TIISTAI

9.45-10.30
Jalkateräjumppa

10.35-11.35
Core&venyttely 60’

 

16.45-17.45
Spinning&Muokkaus 60’

17.50-18.45
FasciaMethod

KESKIVIIKKO

10.00-10.55
Helppo perusjumppa

11.00-11.55
FasciaMethod

TORSTAI

10.00-10.55
Pilates

11.00-11.45
Jalkateräjumppa

 

18.10-19.10
Spinning&Core 60’

19.15-20.00
Venyttely 45’

PERJANTAI

9.45-10.40
FasciaMethod

10.45-11.30
Reisi-Vatsa-Pakara 45’

 

16.45-17.40
Pilates

17.45-18.40
Niska-Hartia-Selkä

LAUANTAI

(PARILLISET VIIKOT)

10.00-10.55
Pilates

11.00-11.55
Yläkroppa&Core

SUNNUNTAI

(PARITTOMAT VIIKOT)

16.00-16.55
Pilates

17.00-17.55
FasciaMethod

18.00-18.45
Muokkaus 45′

Aamun / päivän ensimmäiselle ohjatulle tunnille tulee aina ilmoittautua viimeistään 60 minuuttia ennen tunnin alkua.

ryhmäliikunta – tuntiesittelyt

 

Pilates

Pilateksessa opitaan linjaamaan vartalo vahvaan ja kauniisti kannateltuun ryhtiin. Pilates on hallittua liikettä, tarkasti opetetut liikkeet edistävät tasapainoa ja notkeutta. Ohjaajan avulla ja keskittyneellä liikesuorituksella saat oivalluksia kehonhallinnasta – tutuiksi tulevat ydintuki, lapatuki, lonkan tuki… Pilateksen hengitystekniikka tukee rauhallisten liikkeiden suorittamista. Kukin etenee omassa tahdissaan ilman musiikkia, joten tunti sopii aloittelijoille, ja konkarit saavat haastavampia liikevariaatioita. Jokaiseen tuntiin kuuluu syvien tukilihasten aktivoinnin lisäksi selkärangan liikettä kaikissa suunnissa sekä keskivartalon ja pakaralihasten vahvistamista.

Tunnilla ei käytetä kenkiä.Jalkateräjumppa

Jalkapohjassa kipuja, pohkeet kireät? Nilkan jäykkyyttä, holvikaaren madaltumista, varpaiden virheasentoja – tutun kuuloista, eikö, tämä tunti on sinulle!

Jalkateräjumpassa herätellään tasaiseen alustaan tottuneet jalat. Pienten pehmeiden pallojen päällä astellaan lempeästi, ilman kenkiä. Pallojen joustavuus aktivoi jalkaterän rakenteita ja hermotusta. Pieniä lihaksia vahvistetaan ja vastaavasti niiden kireyksiä avataan. Erilaisia liikkeitä suoritetaan 1-2 pallon päällä seisten, varioiden helposta haastavaan. Nilkka hakee asentoa tasapainoa tavoitellessa, varpaat alkavat vähitellen ”totella” paremmin. Jalkaterän optimaalinen asento hahmottuu, ja sen seurauksena löytyy koko kehon linjaus kohti oikeanlaista asentoa.

Omat pallot ostettavissa kotiin Paulalta.


Kehonhuolto/Rullaus:

Tunti perustuu kehon kaikkien nivelten liikuttamiseen niiden koko liikeredalla, aktiivisia liikkuvuusliikkeitä selälle, lonkille ja niska-hartiaseudulle. Tunnilla voidaan myös tehdä muutamia selän- ja niska-hartiaseudun voimaharjoitteita kehonpainolla.


Crosstraining:

kiertoharjoittelua, jossa tehdään erilaisia liikkeitä intervalliharjoittelun tyyliin. Harjoittelu on monipuolista ja tehokasta – se perustuu siihen, että kehon lihakset tekevät yhtäaikaisesti töitä. Crosstrainingissa treenataan intensiivisesti. Harjoitteiden välissä pidetään lyhyet tauot, jotka kasvattavat treenin intensiteettiä. Ohjaaja antaa sinulle erilaisia vaihtoehtoja ja innostaa sinua harjoittelemaan oman kuntosi äärirajoilla suorituskykyäsi kehittäen.


Niska-Hartia-Selkä:

Lempeä tunti sisältää niska-hartiaseudun ja selän vetreyttämistä ja rentouttamista, ja yhtä lailla voimistamista sekä liikkuvuuden lisäämistä. Lämmittely ei sisällä askelsarjoja, joten kengät voi jättää pois. Liikkeitä tehdään seisten, istuen, nelinkontin ja alustalla maaten, välillä kuminauha ja kevyet käsipuntit apuvälineinä. Asentoihin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja. Tavoitteeksi otetaan kokonaisvaltainen hyvinvointi ja pyrkimys tiettyjen virheasentojen korjaamiseen, jotka aiheuttavat arjessa rasitusta ja kiputiloja. Harjoituksia tehdessä saat keinoja ylävartalojumien omaan hoitamiseen ja helpottamiseen!

 


 

 

Spinning:

Spinning eli sisäpyöräily on erinomainen tapa kehittää omaa kuntoa. Tunnit vaihtelevat rauhallisesta peruskestävyysharjoittelusta vaativiin HIIT-tunteihin. Meiltä löydät PK tunnit, syketunnin ja teemaspinningin


Pumppi:

on erityisesti lihaskestävyyttä kehittävä vauhdikas tunti, jossa käytetään apuna tankoa, levypainoja ja step-lautaa sekä joskus kahvakuulia. Tunti sisältää alkulämmittelyn yksinkertaisella step-askelluksella ja perustekniikkaharjoituksilla. Pumppi-ohjelma itsessään ei sisällä askelsarjoja ja sopii siten jokaiselle, myös miehille! Painot jokainen valitsee oman kuntotasonsa mukaan.


Fascia Method:

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa kuntouttavasta näkökulmasta. Tunnilla tehdään aktiivisia venytyksiä faskialinjoja mukaillen, täsmävenytyksiä ja hierontaa faskiapallolla kehon kireimpiin alueisiin sekä harjoitetaan liikehallintaa.


Yläkroppa ja core:

Tässä tehokkaassa treenissä vahvistetaan käsiä, selkää ja keskivartaloa. Tunti sopii kaikille.


Muokkaus:

Tunnilla tehdään monipuolisesti liikkeitä eri välineitä ja kehon omaa painoa hyödyntäen. Mukaansatempaavat biisit auttavat vetämään koko tunnin taysillä loppuun saakka. Tunti sopii kaikille!


Flowjooga:

Flow-jooga on virtaavaa joogaa, joka kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Tunnilla tehtävät harjoitukset lämmittävät ja avaavat kehoa sekä rauhoittavat mieltä. Flow-joogassa hengitys syvenee ja aineenvaihdunta aktivoituu. Asanasta eli joogaliikkeestä toiseen siirrytään ilman taukoa ja hengitys sekä liike virtaavat pysähtymättä.

Flow-joogassa yhdistyvät parhaat palat eri joogasuuntauksista ja tarkka sisältö vaihtelee ohjaajaan mukaan. Tunnilla tehdään vahvistavia ja liikkuvuutta edistäviä harjoituksia. Tunnilla voidaan tehdä lyhyitä hengitysharjoituksia.


Helppo Perusjumppa

Senioreille, aloittelijoille ja ihan kaikille sopiva helppo ja kevyehkö tunti! Liikutaan selkein askelluksin pieni hiki pintaan. Tehdään muutama harjoite tasapainoa ja liikkuvuutta huomioiden. Osa liikkeistä suoritetaan tuoliin nojaten ja tuolilla istuen. Jatketaan koko kehon lihaskuntoliikkeisiin omalla kehonpainolla. Ohjaaja tarjoaa monipuolisesti liikevaihtoehtoja. Apuvälineinä voidaan käyttää kuminauhaa ja kevyitä käsipainoja. Tunnista saa tarvittaessa kevyemmän tai rankemman. Lopussa rentoudutaan ja venytellään.
Taustalla soi maltillisella äänenvoimakkuudella ikivihreä musiikki. Lenkkarit jalkaan, iloinen mieli ja vesipullo mukaan!

Ryhmäliikunnan hinnasto:

Kerta 9€(8€)
10-kortti 73€ (67€)
Kk-kortti 55€ (50€)
6kk kortti 280€(260€)
12kk kortti 560€(510€)

Suluissa opiskelija- ja eläkeläishinnat.